top of page
Sök
  • Svenska LÃ¥n & Finans

En god ekonomi ger frihet

Att alltid hålla sin ekonomi ordnad, betala fakturor i tid och inte dra på sig massa onödiga lån med dåliga villkor är för många självklart. Men om man hamnar i en sits där något plötsligt händer och det inte finns utrymme på kontot, kan vem som helst hamna i sitsen att ett lån är den enda utvägen för att ordna situationen.


Vad du bör tänka på

Jämför alltid innan du bestämmer dig för vart du tänker ansöka om lån, varje gång du gör en ansökan kommer det göras en kreditupplysning på dig, vilket kan leda till att det blir svårare och svårare att få ett lån eller kreditköp att gå igenom. Jämför därför alltid långivarna och läs recensioner om vad andra personer har att säga upp just den långivaren du är intresserad av.


Tips:

Det finns många sidor på nätet där du enkelt kan jämföra långivare innan du ansöker, där kan du även ta del av recensioner och se exempelräntor och mycket mer.




Lycka till!

Vi hoppas att du som läst detta kommer tänka steget längre nästa gång (om det blir aktuellt) det är dags att ta ett lån. Men kom ihåg, räkna alltid så att du kommer ha råd med kostnaden för lånet så att det inte leder in i en dyr lånespiral där du kommer behöva ta nya lån för att betala dem gamla! Det kan ni se skräckexempel på i t.ex Lyxfällan på TV.

2 visningar0 kommentarer
Post: Blog2_Post
bottom of page